Sajam turizma CroTour 2015: Zagrebački Velesajam 26.-28.11.2015.

Pridružite nam se na međunarodnom sajmu turizma CroTour 2015, najvećem okupljanju inozemnih turoperatora s domaćom ponudom turističkih usluga i ugovaranja last minute aranžmana za 2016. godinu. Sajam je namijenjen domaćim i inozemnim putničkim agencijama i organizatorima putovanja, vlasnicima hotela, restorana, marina, kampova i ostalih turističkih objekata, kao i potencijalnim investitorima. Osim toga, okrenut je širokoj publici i stručnim organizacijama i udrugama, tako da ga prati i održavanje brojnih strukovnih skupova, a izuzetno je i medijski pokriven.

Kao i na prethodnoj, i na ovogodišnjoj CroTour turističkoj burzi će osim izložbenog dijela biti organizirani brojni sadržaji zabavnog obilježja namijenjeni širokoj publici, što pruža idealnu podlogu za cjelovitu promociju turističkih destinacija i usluga. Usto, sajam izlagačima pruža i čvrsto uporište za stjecanje novih ideja u budućem donošenju planova i koncipiranju ciljanog marketinga.

Međunarodni sajam turizma CroTour organizira se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva turizma te podršku Hrvatske turističke zajednice.